Contact

Bezoek- en postadresbanner 2.png
Herengracht 23, 2511 EG Den Haag
 
Telefoon: (070) 888 12 12 
 
 
 
 
Met ingang van 13 maart 2020 is het IPO-kantoor gesloten in verband met Corona-virus
 
In verband met het Corona-virus heeft het IPO tot nader orde het kantoor in Den Haag voor bezoekers en vergaderingen gesloten. Alle bijeenkomsten in ons kantoor zijn voorlopig - in elk geval tot 1 april - opgeschort.
 
Het IPO werkt gewoon door en haar medewerkers blijven telefonisch en per mail bereikbaar. 
 
 
Voor persvragen neemt u contact op met onze woordvoerder of strateeg Public Affairs:
 
Perslijn
 
+31 6 21 37 88 35 (ook via WhatsApp)
 
 
Meije Gildemacher - woordvoerder
+31 6 11 86 86 89
 mgildemacher@ipo.nl
 
Susan Cohen Jehoram - Strateeg Public Affairs
+31 6 41 90 03 45
 scohenjehoram@ipo.nl
 
 
 
Routebeschrijving openbaar vervoer 
De Herengracht bevindt zich op enkele minuten loopafstand van het centraal station in Den Haag. Vanaf het grote stationsplein loopt u linksaf richting de binnenstad. U loopt over de Herengracht. Na circa 150 meter steekt u het water over en treft u het IPO aan in het eerste (witte) pand aan uw linkerhand.
 
Routebeschrijving eigen vervoer
Vanuit de richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht (A4, A12 en A13): Vlak voor Den Haag komt u op het Prins Clausplein. U rijdt hier richting Den Haag en volgt de weg tot het einde. Links ziet u nu het Malieveld. U gaat hier linksaf de Zuid-Hollandlaan in en bij de volgende kruising weer links (Koningskade). Bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf en vervolgens direct links. U rijdt nu op de Prinsessegracht, parallel aan de Koningskade. Het IPO ziet u aan het einde van de weg aan de overkant, de Herengracht 23. U ziet het IPO aan het einde van de weg aan de overkant, de Herengracht 23. 

Vanuit de richting Wassenaar, Leiden en Amsterdam (A44): U volgt de A44 richting Den Haag. Bij Wassenaar verandert deze in de N44. In Den Haag volgt u de borden richting het centrum. U komt dan vanzelf langs het Malieveld (Zuid-Hollandlaan). Bij de volgende kruising gaat u linksaf (Koningskade). Bij de eerste verkeerslichten slaat u rechtsaf en vervolgens direct links. U rijdt nu op de Prinsessegracht, parallel aan de Koningskade. U ziet het IPO aan het einde van de weg aan de overkant, de Herengracht 23. 

Wij beschikken niet over parkeergelegenheid voor bezoekers. Op 300m is de dichtstbijzijnde parkeergarage, Helicon (Zwarteweg 40, 2511 VS Den Haag).